- Mobil flották
- Netfone
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Teasüti #3049 üzenetére
Én inkább hardweresre szoktam bekötni, mert annak biztosabb a timingja.
LCD-ben igazad van, UNO-val nem igen lehet kezelni őket, de egy home projectnél, ha nem valami nagyszabású a dolog, egy HMI, mint pl: ez , azért eléggé megdobja az árakat. De van olcsóbb megoldás is, pl ha egy ilyen lcd-t veszel, és UTFT és UTOUCH könyvtárakat használsz hozzá. Ez kombó működik, én ezekkel csináltam ventilátor vezérlőt meg stb. Sok szar fajta LCD kijelzőt kapni, amit egyszerűen nem lehet rendesen működésre bírni, de ez a kettő tényleg jól megy együtt.
De egy Mega kell hozzá.
Más:
beneveztem egy ilyenre: [link]. Kíváncsian várom, de szimpatikusnak tűnik, mert a matlab supportja is nagyon jó.
-
fpeter84
senior tag
válasz
Teasüti #3049 üzenetére
A SoftSerial-t tényleg jól elfelejtettem
De csak egyszerűbb ha van a kéznél USB soros és nem kell alakítgatni semmit...
Vagy egy mega/due/nagyobb stm32 board lehet a megoldás jó sok lábbal, vagy egy SPI/I2C-n is vezérelhető típus... Mi lenne az igény? Ha érintős, akkor gondolom színes LCD, nem monokróm karakteres/pixeles vagy kicsi OLED. De mekkora kb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Prémium MAGYAR PBT custom keycap készlet eladó - Goblintechkeys
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest