- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Wolfram #23026 üzenetére
Kösz!
Sajnos jelenleg csak A6, A7, és SIM900 van itthon, de valószínűleg akkor ez lesz a megoldás.
Azóta annyi történt, hogy - mivel 5V-os, a DC/DC előtti bemenete mind az ESP-nek, mind a SIM modulnak van, átraktam az ESP tápját a modul 5V-os tápjára. Így csak néha indul újra, így viszont fejleszteni nem tudom, de a következő lépés az lesz, hogy a fejlesztés akkus laptopról megy, csak az pillanatnyilag nincs itthon.
Köszi mégegyszer, indítom a SIM800 beszerzését.
Azok annyival bonyolultabbak, hogy nem "ráhajthatós", hanem "bedugós" SIM kártya foglalatuk van, én meg már kitörtem a kártyát a legkisebbre, így a bedugósba igen macerás a kitört keretbe visszatéve bedugni.
Másik, erre használható SIM kártyám meg nincs, de már kedden elindítottam neten egy másik Vodafone 100+ feltöltős kártya rendelést, de az pár nap, mire a postás kihozza.
Mellesleg ilyen célra, mikrokontrollerekhez jó ez a kártya, mert teljesen ingyenes, semmiféle díja nincs. Ezt én se hittem el, de tényleg nincs, ha csak fogadásra használjuk. Évenként ugyan meg kell újítani a regisztrációt - törvény szerint - de az is ingyenes.
Nem is tudom, hogy ez valami beetetés, vagy miért éri meg ez nekik.
Persze, ha nem csak fogadni, hanem küldeni is akarunk valamit, akkor kell rá feltölteni. Mellesleg adnak havonta - nem gyűjthető - 100 MB internet forgalmat is, teljesen ingyen. Így, ha valaki olyan arduinos dolgot csinál, hogy távolról csak vezérelni akar, akkor ez teljesen ingyen van. Én se hittem el, azt hittem olyan, mint a FB hirdetések, hogy van benne valami csavar, de tényleg nincs. Egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyéni arckép OFF
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest