Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Ameddig én jutottam társasházi kapu RFID ügyében Arduinoval:
Alis olvasóval simán olvasható Arduinoval a kódja.Egyszer le is írtam, hogyan.
De pár dollárért kapható olyan USB-s eszköz, ami "klaviatúrának" hiteti el magát (HID), és ha közelítesz hozzá, beviszi a kódot
Elvileg - a net szerint - az írható eszközökbe beírható a kód ugyanezzel az Arduinos eszközzel.
Az írásig nem jutottam, mert közben kiderült, hogy a társasházi kapubeléptetők zöme Codefone rendszerű, és ehhez kb. 3 perc megtanulni, hogyan lehet a 150 Ft-ért megvásárolt eszközt beregisztrálni.
Elzavartuk a telefonszerelőt a francba, azóta én csinálom szívességből a házbelieknek a beregisztrálást.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold