Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ViZion
üzenetére
Nagy király vagy mindenre gondoltam csak erre nem, pedig már vagy 3-at elforrasztottam.
Kikerestem a gyárit ami jött hozzá azzal jó. Érdekes.razorbenke92 BP de ez a legkevesebb max tekergek egyet. Első körben most úgy fest a dolog sikerült de holnap kiderül ha összerakom a modellt. Ha így is megmakkan akkor keresnélek és hatalmas köszi.

ESP8266 SDFat Example V2 lefutott szépen és rajta is van a teszt.txt a kártyán szóval szerintem jó vagyok. Ma vagy holnap beintegrálom a szögmérésbe aztán kiderül, de innentől nem hinném, hogy lehetne vele gáz.----
Jó lenne végre úgy foglalkozni ezekkel, hogy nem a szakdogán ketcselek hanem mehetne szépen nyugiban a saját elektromos redőny projektem.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kikerestem a gyárit ami jött hozzá azzal jó. Érdekes.

ekkold