-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #18365 üzenetére
Nno, előre izgi, ekkorát még nem vásároltam
Azért rakom ki, mert pár darab még ardus viszonylatban is nagyon jó árúnak tűnt:
- 2db arduino nano USB-c, forrasztott
- 2db NEO-8M GPS-modul (egyelőre a saját antennájával, erre a projektre sztem elég)
- 2,5mm-es jack végű kábel (végülis egy marék 2,5->3,5mm-es átalakítót vettem fél gombnyi összegért, jó lesz az még másra is)
- egy kazal male-to-female DuPont kábel (F-F van itthon)
- 3 marék 55pontos mini-breadboard*
- méretre vágható "neapirosatvágdelhanemakéket! - dehát itt minden kábel barna#&&#@!" 20centis breadboard kábelek*
- 5db 16340-es tápegység, +bele kék akksik
- DHT22+ESP-01s "hányfokvankint" szenzorok ("projekt B")
- Egyelőre 2db 0.96"-os OLED kijelző
- Primitív blankoló fogócska (nemröhög, eddig késsel nyestem a kábelszigeteléseket)
Itthon van pattintott kőkorszaki kőbalta forrasztó (kétlem, hogy ezzel az ardus cuccokhoz akarok majd nyúlni), egy fazék ellenállás, tranyó és még MOSFET-eket is találtam a pár évvel ezelőtt feladott projektből.
*iigenigen, első körben nemröhög nem szeretnék forrasztgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged