Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
t72killer
üzenetére
Nno, előre izgi, ekkorát még nem vásároltam
Azért rakom ki, mert pár darab még ardus viszonylatban is nagyon jó árúnak tűnt:- 2db arduino nano USB-c, forrasztott
- 2db NEO-8M GPS-modul (egyelőre a saját antennájával, erre a projektre sztem elég)
- 2,5mm-es jack végű kábel (végülis egy marék 2,5->3,5mm-es átalakítót vettem fél gombnyi összegért, jó lesz az még másra is)
- egy kazal male-to-female DuPont kábel (F-F van itthon)
- 3 marék 55pontos mini-breadboard*
- méretre vágható "neapirosatvágdelhanemakéket! - dehát itt minden kábel barna#&&#@!" 20centis breadboard kábelek*
- 5db 16340-es tápegység, +bele kék akksik
- DHT22+ESP-01s "hányfokvankint" szenzorok ("projekt B")
- Egyelőre 2db 0.96"-os OLED kijelző
- Primitív blankoló fogócska (nemröhög, eddig késsel nyestem a kábelszigeteléseket
)Itthon van pattintott kőkorszaki kőbalta forrasztó (kétlem, hogy ezzel az ardus cuccokhoz akarok majd nyúlni), egy fazék ellenállás, tranyó és még MOSFET-eket is találtam a pár évvel ezelőtt feladott projektből.
*iigenigen, első körben nemröhög nem szeretnék forrasztgatni

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért rakom ki, mert pár darab még ardus viszonylatban is nagyon jó árúnak tűnt:
)

ekkold