- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Tankblock #16583 üzenetére
30 éve volt, nehezen tudnám megmondani. Van még másik két OFF példám, a biblia és Marx A tőke című könyve. Kb. mindkettőből 10 oldalt tudtam elolvasni, számomra emészthetetlenek. A C könyvnél valószínűleg nem értettem meg valamit amire később épített, és így nem tudtam benne tovább haladni, a Turbopascal 4.0 könyvben nem volt ilyen, értettem mindent. Akkor még nem volt internet, kevés olyan ember is volt, aki ilyesmit tanult, nehéz volt segítséget kapni. Pechhem volt, hogy az író magyarázatát nem értettem meg.
A legjobb ilyen szempontból az assembly, mert ott a lagalapabb byte mozgatások és műveletek vannak, nagyon könnyű megérteni, ott inkább a programozáskor van több munka. -
válasz
Tankblock #16583 üzenetére
Attiny85 helyett 10db Attiny12-t küldött nekem a kínai, amiben nincs RAM egyáltalán, csak 32db regiszter.
Mérgemben megtanultam az AVR assembly-t.
Mivel semmilyen függvény, library stb. nincs hozzá, írtam rá softwareserial-t, szervo drivert stb. Azóta építettem belőle egy játékot is.
Tényleg jól el lehet vele szórakozni, érdekes kihívás, hogy hogyan passzírozzunk cipőkanállal sok adatot kevés helyre, meg hogy kell kódot optimalizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LEGO klub
- Videó stream letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged