- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
válasz
gyapo11 #12142 üzenetére
Én az Adafruit-GFX ajánlása szerint próbálom, de az x1-ből kivontam, a w-hez meg hozzáadtam pár pixelnyit, hogy biztos legyen a törlés, de így ott maradnak azok a kósza pixelek.
int16_t x1, y1;
uint16_t w, h;
tft.getTextBounds(string, x, y, &x1, &y1, &w, &h);
Tegnap még kipróbáltam én is amit ajánlasz, az talán jó lesz a normál karakteres fontoknál, még ellenőrzöm biztosan tökéletes-e. A spec., nem azonos szélességű karakteres fontnál, viszont ugyan úgy problémás a kiírás. Lehet elfelejtem azt a betűtípust, pedig jó, mivel kis méretű és méretezésnél nem pixelesedik.
Egyébként vannak Adafruit-GFX-el használható, csak számokat tartalmazó karakterkészletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged