- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Bogyo72 #12149 üzenetére
A nem háttérszínű törlés is jó ötlet, mert akkor látod, miből marad ott: csak
azt tudom elképzelni, hogy véletlenül nem pont az előző értéket írod ki...
Olyat nem tudok elképzelni, hogy adott parancs eredménye véletlenszerű...Szerk: én nem szórakoznék a gettextbounds-szal, ha tudom, hogy mekkora
a lehető legszélesebb szöveg, akkora téglalapot rajzolnék alá mindig. -
DigitXT
félisten
válasz
Bogyo72 #12147 üzenetére
Ne csak az utolsó karaktert próbáld kiírni háttérszínnel, hanem konkrétan
kompletten az előző karakterláncot. Akkor annak kutya kötelessége pont
ugyanoda kerülni, ezzel letörölni az előző kiírást, majd mehet az új.A gettextbounds-os történet + a háttérszínnel való törlés is jó lenne szvsz,
max. azon bukhat, ha az új szöveg szélességét kérdezed, az nem segít...Szerk: debuggolásban hasznos, ha valami rikító színnel aláfestesz, így ha
nem pont azt törlöd, mint amit kell, konkrétan látni fogod, hogy miért nem,
ha meg feleslegesen nagyot törölsz, akkor azt is látni fogod, mekkorát.Szerk2: én azt csinálnám, hogy egy adott infónak előre meghatároznám a
lehetséges legnagyobb szélességét, és mindig akkora területet törölnék... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged