- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Az MFRC522 modul használatánál ez a gond:
[link]
"Inverted access bits did not match!"
Az NRF24L01 modulnál pedig hibásan kapja meg az üzenetet pl Hello World helyett
@ello World vagy H!llo Wor d stb..
Sd kárty modulnál pedig a fájlok listázásánál nem listáz mindent csak pár filet és tovább is ugrik.
A modulok zavarják egymást. Nincs probléma ha egyesével használom őket, sőt még akkor sem ha a kettő modult használok, bár akkro már kell az sd kártya olvasó modul MISO lábára egy 330ohm ellenállás. Ha pedig mind a 3 modul csatlakoztatva van akkor zavarják egymást, hiába adtam meg, hogy mikor legyen LOW és HIGH az adott láb.
Szerintem két SPI modulnál többet nem támogat az arduino ez a probléma. Hiszen szeparáltam őket hardveresen és szoftveresen is. Az egyedüli megoldás az volt, hogy az NRF modult egy másik arduino modulhoz csatlakoztattam, bár jó kérdés, hogy ez továbbítani tudja vagy sem a fő modulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged