- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Szerintem ez nem az amire én gondoltam.
Alapból van egy ESPNow kapcsolat, így a fő ESP amin fut a webserver az AP módban van. Ez így megy is, viszont a routerre fel kell csatlakozzon az NTP lekérés miatt és mivel a router hálózatán keresztül akarom elérni a webservert. Na most a routerre csatlakozás nekem direkt módon, a kódba beírva megy. Ha viszont egy másik routerre akarok csatlakozni, mert vagy máshol van az eszköz vagy routert cserélek, akkor be kell írnom a router új SSID-jét, ehhez új kódot kell fordítani és rátölteni az ESP-re.
Van a wifimanager opció ami elvileg ebben segítene, de nem tudom rátölteni az ESP-re mert hibát ír ki rátöltésnél. Ez lenne amit szeretnék, van kép illusztráció is hozzá.
-
Akkor most én is kérdezek: mi a különbség az SPIFFS és az NVS között? Arduino ide-ben lehet használni az NVS-t? Azt is elő kell készíteni, mint az SPIFFS-et, partícionálással/ a memóriakiosztás beállításával? Vmi jó leírást tudtok ajánlani? Mert gugliztam, de nem sok mindent találtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Hobby rádiós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest