Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izeka82
csendes tag
válasz
Janos250
üzenetére
Kezdőnek kezdő vagyok még nagyon, de az az igazság, hogy már jó pár éve elkezdtem foglalkozni vele, mindig 1-2 hetet 'programozgattam', aztán hónapokra abbamaradt. Így sajnos mindig elfelejtődik az a kevés is, amit tanulgatok.A kódok kommentelésével is úgy vagyok, hogy mindig kimarad, és hosszú idő után újra kell kezdenem, hogy vajon mit is csinál amit írtam, de többnyire csak neten talált részeket alakítok saját magamhoz
Én jelenleg csak hőmérséklet mérésre használom azt a rendszert amit próbálok összehozni. Egy raspi-n fut a domoticz, és MQTT helyett én Mysensor hálózatot találtam annak idején, nrf24l01 rádióval összekötve. A kijelzőm most a domoticztól visszakapott adatokat írja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Vadi új Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold