Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fpeter84

senior tag

válasz zsolti_20 #10857 üzenetére

Nekem nagyon úgy tűnik hogy túlterheltség jeleket mutat - még az nrf modul instabilitását is emlegetted előbbre, nem?

A TP4056-al több sorbakötött cellát nem lehet tölteni. Alapjában véve 1, esetleg több párhuzamos (? ezt tudja valaki) cella töltésére van kitalálva... Fontos hogy ebből a töltő modulból is két féle van - az egyik csak a töltő IC, a másikon pár alkatrész plusszal a mélykisülés védelem is rajta van - utóbbi akkor kell, ha az akku cellán ez nincsen rajta - pl notiból bontva lehet ilyenekkel találkozni, de biztos meg lehet őket találni más forrásból is... Pár hozzászólással lentebb emlegettük a témát pont, ott volt linkelve is egy cikk hogy miről lehet megismerni ha a cella védett vagy sem...

Akku vásárlással nem tudom hogy másnak van e pozitív tapasztalata kínából - én néhányat vettem eddig, és erősen felemásak a benyomások... Kaptam jót is, de inkább több rosszat - de ha nem kell tengernyi mennyiségben, akkor egy olyan projektnél ahol fontos a rendelkezésre állás, ott jobban jársz ha itthon keresel egy normális forgalmazót és márkás akkut veszel hozzá...

Új hozzászólás Aktív témák