- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
zsolti_20 #10857 üzenetére
Nekem nagyon úgy tűnik hogy túlterheltség jeleket mutat - még az nrf modul instabilitását is emlegetted előbbre, nem?
A TP4056-al több sorbakötött cellát nem lehet tölteni. Alapjában véve 1, esetleg több párhuzamos (? ezt tudja valaki) cella töltésére van kitalálva... Fontos hogy ebből a töltő modulból is két féle van - az egyik csak a töltő IC, a másikon pár alkatrész plusszal a mélykisülés védelem is rajta van - utóbbi akkor kell, ha az akku cellán ez nincsen rajta - pl notiból bontva lehet ilyenekkel találkozni, de biztos meg lehet őket találni más forrásból is... Pár hozzászólással lentebb emlegettük a témát pont, ott volt linkelve is egy cikk hogy miről lehet megismerni ha a cella védett vagy sem...
Akku vásárlással nem tudom hogy másnak van e pozitív tapasztalata kínából - én néhányat vettem eddig, és erősen felemásak a benyomások... Kaptam jót is, de inkább több rosszat - de ha nem kell tengernyi mennyiségben, akkor egy olyan projektnél ahol fontos a rendelkezésre állás, ott jobban jársz ha itthon keresel egy normális forgalmazót és márkás akkut veszel hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest