- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #10651 üzenetére
Te tényleg értesz.
"Az adó-vevő hókuszpókusz"
Ez sajnos kudarcba fulladt, mert nem bírok belőle analóg jelet kifacsarni. De maga a soros kommunikáció már egészen jól működik. Viszont távolságtól függetlenül néha egészen közelről is hibák jelentkeznek, amit képtelen vagyok visszafejteni, ehhez már vagy egy oszcilloszkóp kéne, amit linkeltél, vagy egy digitális jelanalizátor, amit Janos250 kolléga ajanlott régebben, de egyik sincs itthon sajnos. Gyanítom már nem a kommunikációban van a hiba, inkább valami esp specifikus dolog lehet, ami néha megzavarja a pontosan időzített küldést."38 Khz-es négyszögjel esetén - vagy ami átjön a bandpass filteren - húzza GND-re."
Analóg jel esetén ez úgy működne, hogy a jel mindig valahol 3.3V és 0V közt lenne, az adó távolságától és az adás teljesítményétől függően. A kettő közt félúton van egy választóvonal, ami alatt 0-nak, fölötte pedig 1-nek veszi a feszültségszintet, tehát bizonyos távolságból az adás egyszerűen csak el fog tűnni. Persze tudom, hogy van egy sáv, ahol határozatlan lesz a, mondjuk 1.8-2.5V közt, itt valószínűleg véletlenszerű adatokat fogok kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest