- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Na, ezek egy része nekem teljesen új. Tehát több kocsi beszélget egymással, hogy ne ütközzenek össze, mint a madárraj, vagy a repülőgépek mikor alakzatban repülnek? Ha a led és az érzékelő fölé raksz egy csúcsára állított tükröző kúpot, akkor talán eléggé terít is 360 fokban.
Én továbbra is szétválasztanám a távolság mérést és a kódot, ha már mindenképpen ragaszkodnék az infrához. Adnék egy rövid burst jelet (talán minden kocsin különböző frekivel), ennek analóg mérném az alsó és felső értékét, és a különbség lenne a jel erőssége. Aztán külön küldeném a kódot, amit továbbra sem tudom, hogy mi akar lenni, de ez tk. nem is érdekes.
"A háromszögelés pedig 1 adó + két vevő között történne"
Ezt így este már nem nagyon tudom felfogni, hogy ha egy háromszögnek ismered egy pontját (adó), és két oldal hosszát, kéne még egy adat, de Te bizonyára érted, mit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Asztalos klub
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Everest / AIDA64 topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Fujitsu AKCIÓ!!! 14,1"-15,6"FullHD IPS,8.gen.i5,10.gen.i5
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest