Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Igy mukodik: [link]
"Hát mivel ahogy írod, analóg jelerősséget nem lehet mérni az ir receiver kimenetén, azt találtam ki, hogy fordítva ülök a lóra. A jeladó erősségét tudom (legalábbis remélem, hogy tudom valahogy) változtatni. Egymás után több kódot küldök, egyre csökkenő intenzitással és a küldött kódba mindig beleírom, hogy az éppen milyen erősséggel lett kiküldve."
Ezt nem lesz konnyu kalibralni, mivel fugg a target objektum meretetol, meg a szinetol is, sot, a feluleti minosegetol is.
Naggyon nehez dolog lesz... remelem, megosztod, ha sikerul, mert nagyon erdekelne!En probabol csinaltam egy olyan szkennert, hogy egy model szervora raktam a Sharp szenzort. (Ahogy az ultrahangosat szoktak rakni...)
Apropo... az lehet, hogy neked is menne, hogy egy ultrahangos szenzor, meg egy 38kHz infra van fenn, es mar kesz is. Ez olcso is, meg keveset kell barkacsolni.
Nezz csak ide: [link]
Letezik tobb freki, az talan eleg lenne kodolni a kulonbozo eszkozoket, es akkor konnyu megkulonboztetni is a kulonbozo robotokat. Oke, hogy kell penzt kolteni, de nem kell annyit programozni. Az egyik robot mehet 38kHz-en, a masik meg 56kHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Naggyon nehez dolog lesz... remelem, megosztod, ha sikerul, mert nagyon erdekelne!
ekkold