Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Mindig röhögni szoktam az ilyen ambiciózus kezdeményezéseken, hogy tanítsunk programozást óvodában, kis iskolában. Vhogy nem tudom elképzelni, hogy bármelyik gyerek érdeklődését felkeltené az a rengeteg meló, ami azzal jár, hogy akár csak bekössem a hc-06 modult egy Uno-ra, érteni a elektromos alapelveket hozzá, stb. Aztán bármilyen felületen szarakodni, hogy vmi, a gyerek számára értelmes eredmény szülessen.
Ebben a korban leszarják a gyerekek, majd apuka úgyis vesz olyan rc modelt, ami működik is!
Ellenpéldát egyet sem láttam még.Tvamos-t kéne megkérdezni, ha jól emlékszem ő régebben próbálkozott vmi Arduino RC Kit-tel, asszem robot autó volt.
Úgy emlékszem ott is csak apuka lelte örömét benne, már ha egyáltalán.
Lehet az is a fiókban porosodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold