Hirdetés
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Gear S3 - második kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Nos a héten megérkezett az ESP32. Most játszadozom vele és ismerkedünk (Hello World megvolt
most épp duktape van rajta) Viszont az egyszerűbb modulokhoz képest lényegesen többet tud, ez az arduino nem az az arduino amit eddig használtam (mármint eddig ennyire komplex nem volt a kezemben). A ledek ki/be kapcsolása és ilyesmi volt eddig terítéken. Valaki botlott már olyanba, hogy egy unix szerű sh/bash-t használhassunk? Agyament ötleteim támadtak és egy ilyesmi tetszene ha lenne készen. Nem kutakodtam utána nagyon, leginkább az érdekelne, hogy valaki futott-e bele ilyenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kutya topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
most épp duktape van rajta) Viszont az egyszerűbb modulokhoz képest lényegesen többet tud, ez az arduino nem az az arduino amit eddig használtam (mármint eddig ennyire komplex nem volt a kezemben). A ledek ki/be kapcsolása és ilyesmi volt eddig terítéken. Valaki botlott már olyanba, hogy egy unix szerű sh/bash-t használhassunk? Agyament ötleteim támadtak és egy ilyesmi tetszene ha lenne készen. Nem kutakodtam utána nagyon, leginkább az érdekelne, hogy valaki futott-e bele ilyenbe.
ekkold