Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
Tankblock
üzenetére
nem sértődök meg, nem kell szabadkoznod, hogy csak segíteni akarsz
nyugodtan kritizálhatod. Nem programozó vagyok hanem építész.
értem amit mondasz, csak nem értem ez az én kódomra hogyan vonatkozik ez. Szerintem bővíthetőnek is bővíthető, csak egy új pin-t meg egy új sor if else feltételt kell hozzáadni semmi mást. Olvashatóság kommentet nem értem, szerintem kommentelve van, rendesen tördelve, jó a szintaktika. Az if else feltételek 3 paramétert vizsgálnak ami szerintem még vállalható mennyiség.
Ha elő kellene venni pár év múlva.. fene tudja.. valszeg ígyis úgyis átrágnám magam rajta, kb 30 sor az egész, 15 sor a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nyugodtan kritizálhatod. Nem programozó vagyok hanem építész.
ekkold