- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
tőlem a kicsi lehet 1 x 1 is, a logó (igen, az embléma) meg egyre jobban tetszik ott, ahol van. szóval én ezt úgy ahogy van lájkolom ezerrel, a kicsi meg akkora lesz, amekkora lesz. addig is várjuk a csökkentett méretet.
(hozzáteszem, beszóltak, hogy okkersárga. szóval ezen is tűnődhettek egy kört, mert télleg sokkal sötétebb, mint volt. részemről elmegy.)
-
-
Tyer
őstag
válasz
vadászcsiga #28794 üzenetére
Szomorú Manó
-
-
válasz
vadászcsiga #28790 üzenetére
Így is határeset, ennél nagyobb biztos nem lesz.
-
Wyll
őstag
-
Wyll
őstag
-
Urak, a csetelést kérem folytassátok a másik topikban.
-
Wyll
őstag
Elnézést kérek az érintettektől, a tegnapi este nem úgy alakult ahogy terveztem. Ezért ma délután-este várhatóak tőlem a beígért avatarok.
-
Glenda
addikt
Sziasztok,
JR Ewing-ra gondoltam, az adatbázisban kerestem, nem találtam hogy használva lenne.
Ezt és ezt a rajzot találtam. Ki tudnátok hozni belőle valami jót? Nekem nem tűnnek élethűnek ezek, de nem is tudom miért.
Előre köszönöm!
mod:
Ez tetszik nagyon, csak nem zombi verzióban és nem ilyen ceruzásban. -
Tamoo
nagyúr
-
Racze
tag
Magasságából 3pixelt, szélességéből 6pixelt lefaragtam, ha kell még kisebb is csak szóljatok. Karját beljebb toltam, és sok nem látszik a mosolyából, de azért ott dereng valami
. Ha megfelelő, akkor kérnék szépen rá pecsétet.
-
lapa
veterán
kicsúsztam: szóval a másodikban a sisak egész más.
keresgéltem közben, egy ilyet találtam, de erre még rá kéne gyógyítani a sisakot.
klasszik sisakos rajzot nem találtam.
a jelenlegi ha jól sejtem ebből készült.
@vadászcsiga: persze, nagyon köszönöm, félre ne értds. csak nem akartam, hogy eleve téves irányba menjen a dolog.
azt nem tudom mi a legjobb kiindulópont, az általam fellelt potenciális anyagokat mostanra mind linkeltem.
-
vadászcsiga
félisten
-
lapa
veterán
válasz
vadászcsiga #28757 üzenetére
bocsánat, de _csak_ hasonlót semmiképp nem szeretnék. mindkettő teljesen más arányokkal rendelkezik, mint a mostani (ami 1:1 az igazi minifiggel). ha pont ezekkel az arányokkal nem megoldható, akkor bele se kezdjünk.
upd: nézegetem, a második szemöldök nélkül tán arányos, de nem biztos.
-
Dr.Zoo
őstag
Figyelmetlen voltam, már megvan a válasz!
-
Wyll
őstag
-
vadászcsiga
félisten
Dobjunk félre minden eddigi ötletemet, Wyll munkái közt találtam egy nekem tetszőt, azt írta este kidolgozza.
Engedély ujra, es a kép: -
lapa
veterán
üdv. nyertem egy lehetőséget.
igazság szerint a mostani avatar kicsit légbőlkapott volt, és bukósisakos citizen helyett kék kult űrhajós szeretnék lenni ha nagy leszek.
értem, hogy a bolygós logó valszeg lemarad, de némi fejkisebbítésnek én nem látom akadályát. a fej és a test közötti oxigénpalack-tartó-gyűrű nyugodtan kimaradhat (ez ugye most sincs). amúgy mindegy átméreteződik-e, csak megjegyeztem.
ha egyszerűbb, akkor az eredeti kép is kékülhet 1:1. igazából más használható képet nemigen találtam, ha szerencsésebb lenne, akkor az aktuális avatar forrásképeit tán elő tudom túrni, de nem biztos.
én ennyit tudok kérni a szakiktól, és ezúton is köszönöm a segítséget.
-
Wyll
őstag
-
Ezt a kacsintást annyira nem erőltetném. Teljesen úgy tűnik, mintha be lenne gyulladva a szeme, és ezért lenne bezáródva - lehet hogy szerencsésebb lenne a másik szemét átkopizni erre az oldalra is.
+ hangyányit erőteljesebb színek sem ártanának, mert a ceruza rajzhoz képest ez is élénkebb, de talán egy picit lehetne még élénkebb színű.
-
irgum
addikt
-
vond
MODERÁTOR
válasz
danikollar #28736 üzenetére
Nem tetszik... Se a nagy, se a kicsi... A megvalósítás is több sebből vérzik...
De több változatot ne linkelj be ide, hanem inkább olvasd el figyelmesen a részletes szabályzatot... Van unofficial topic is, ott lehet szerkesztgetni...
Ez vonatkozik a többiekre is...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
danikollar #28712 üzenetére
Hali!
Itt egy Messi tőlem:
Eléggé át kellett variálni az arcszerkezetét (meg a testét/mezét is), hogy jól látszódjon minden...
-
danikollar
őstag
Ez így, ebben a formában nem lehet jó? [link]
-
jim bcs
nagyúr
Sziasztok Tisztelt ARCKÉPGYÁROSOK! Az engedélyt megkaptam és ezt [link] szeretném ha megszerkesztenétek nekem. Előre is köszönöm!
Ha kész a kép szeretnék felvilágosítást kapni milyen módon tudom lecserélni erre az avataromat.
-
giigz
veterán
válasz
danikollar #28729 üzenetére
Ez nem jó?
-
danikollar
őstag
Ez is jó. Több ötletem nincs.
-
danikollar
őstag
Színezve tán ez lenne a legjobb.
-
cyberkind
félisten
válasz
danikollar #28724 üzenetére
Vagy esetleg a szabad avatarok közül Zidane nem jó ?
-
Cheesy
őstag
Tudom, hogy blőden hangzik, de ami először eszembe jutott a képről az eredeti változathoz viszonyítva:
ennek egy vidám, vigyorgó karakternek kellene lennie, kicsiben viszont nem adja ki (így inkább hat vicsorgónak, morcosnak), talán lentebb lehetne vinni az alsó ajkat 1-2 pixellel...
Ez megvalósítható?
Egyébként pedig csak egy szóval tudnám jellemezni: KIRÁLY! -
Tamoo
nagyúr
válasz
danikollar #28714 üzenetére
Nem az igazi. Én Messi-t nem tudom elvállalni. Nem tudok olyat csinálni, hogy mindenkinek megfeleljen. Sajnos a tiéd sem jó, ez nem csak annyiról szól hogy körbevágom és lekicsinyítem.
-
danikollar
őstag
válasz
danikollar #28714 üzenetére
Megcsináltam magam. Nem tudom jó lesz-e?
-
membrandj
nagyúr
-
danikollar
őstag
-
Tamoo
nagyúr
válasz
danikollar #28712 üzenetére
Személy szerint ezt a képet passzolom. Majd meglátjuk más lát-e benne fantáziát.
-
danikollar
őstag
Oké! Megértettem.
Messi-ből nincs még. Lehetne esetleg ebből készíteni?
Ha kell, akkor photoshoppal tudok rajta alakítani. -
Tamoo
nagyúr
válasz
danikollar #28710 üzenetére
Látom nem érted. A karakter már foglalt, így te nem választhatod (ettől lesz "egyéni"). Javaslom a "téma tudnivalók" alapos áttanulmányozását!
+ Képet linkelünk, nem beillesztünk.
Régen lehetett kettő, már nem lehet. Ezt hetente egyszer minimum meg kell vitatni valakivel.
-
F34R
nagyúr
válasz
danikollar #28708 üzenetére
Mar van belole csucsbicep
es ebbol a kepbol nem is lehetne kesziteni.
-
danikollar
őstag
Szeretnék egyéni arcképet igényelni. Az engedélyem.
A kép amelyet szeretnék:[ Módosította: Tamoo ]
-
Zoli133
addikt
Ne vegyétek türelmetlenkedésnek kérlek, csak látván, hogy az moderátorok nagy része járt erre és nem történt előrelépés arra következtettem (lehet hibásan), hogy nem adtam elég egyértelműen áldásomat a képre, holott ez nem így van és nagyon tetszik a kép, nem találok semmi kivetnivalót benne és amennyiben a moderátor urak sem, kérném a beállítását.
Illetve megengedtem egy rangomhoz nem járó megjegyzést, hogy az 52 magas kicsit mosottnak hat az 54es mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Politika
- Path of Exile 2
- OTP Bank topic
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest