Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a "háta mögött" súgtak össze, és osztották ki neki, ő nem kérte soha.

-
Wolverine
félisten
Szolgálati közlemény: a Wolverine-es avatar részemről szabad préda, ahogy az utóbbi 3 évben mindig is az volt; én nem fogok saját fejet kérni magamnak.
-
7
addikt
Mondd az oltást, érdekelne.

Nekem tetszik, de még fogalmam sincs, milyen szempárt, illetve arcot akarok. Meg ugye... ha esetleg csinálsz többféle alternatívát, akkor szerintem azért fogok szólni, hogy rakják be szabadon választható arcképeknek a néhány legjobbat, mert szerintem marha jól néz ki, és simán mehetne oda, ha lenne belőle sorozat.

Ha ez tetszene, akkor van pár ötletem:
Az első szériából határozottan tetszett, az az első és második.
A harmadiknál lehetne kicsit közelíteni a szemeket, esetleg a méretük is lehetne különböző, valahogy így: oO
Elképzeltem olyasmiket is, amik nem mandulaszerűek, hanem inkább félbevágott ellipszisre emlékeztetnek, és tágra nyílt V helyzetben helyezkednek el egymáshoz képest.
Gondolatébresztőnek még: [link] és [link]
Szájakat is lehetne egyikhez-máskhoz csinálni. Az alapszériából a kettesnek a szája marha jól sikerült.
Hogy nekem melyik tetszene ezek közül? Fogalmam sincs!

Jelen állás szerint az eddigi néhányból a kettes a favoritom.
-
-
Hasek
Közösségépítő
-
Jag
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
-
Kiskokó
veterán
Ez érdekes nekem jó. Meg nem is én töltltem fel oda alapból ott találtam
itt a link
http://wallpapers.free-review.net/wallpapers/12/Devil_Desktop.jpg
nekem jó a HSZ ben is.
na de mostmár komolyra forditva aszót a 3 közül valamelyiket megtudnátok cisnálni nekem ?
a leges legelső "kaszás" lene alegjobb de ha már van hasonló és nemlehet akkkor ez amit most "linkeltem"
köszi elölre is -
7
addikt
Eddig nekem még csak a Hasek-féle lyuk tetszett. Lehet, hogy mégis az a legjobb, ha úgy marad?
Mindegy, kíváncsi leszek egy Hasek-féle "kiszakadósra" is 
@DroneZ^: [link]
@Jag: Nekem pont a macis tetszik legkevésbé. Amiknek arcuk van, azok sokkal inkább bejönnek. És még mindig tartom, hogy (ha nincs jobb, akár ezzel a mostani Hasek-féle v1.0-s lyukkal) simán be lehetne pakolni őket szabadon választható arcképnek

-
Jag
senior tag

-
-
7
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
Egyikünknél sem jelenik meg a jelek szerint. Tedd fel valami más képmegosztó oldalra a képet.
-
7
addikt
Jópofa, tetszik, jók az arcok is
Még mindig nem tudom, hogy élnék-e vele, ennek ellenére volna egy olyan javaslatom, hogy a szakadáson még csiszolj. Így is egész jó, de még valahogy nem olyan "életszerű". De a formája tetszik, az egész jól eltalált. Ha itt esetleg nem is, más helyeken (az engedélyeddel) jó eséllyel használnám. 
-
Hasek
Közösségépítő
Na még belefért azt estbe, így készítettem pár alternatívát:
1

2

3

4

5

6

Az alap szakadás:

-
7
addikt
Nem, véletlenül sem lenne keverhető vele.

Én olyasmi szakadásra gondoltam, mint mondjuk a rajzfilmekben, amikor valamelyik főgonosz feje átüti a festményt, és a feje ott kuksol a lyukban. Na most nekem abból csak a lyuk kéne, fej nélkül, és annak a feketeségébe beleilleszteni egy szempárt - mint mondjuk szintén a rajzfilmekben, amikor a bájos hősünk eltéved az erdőben, és a bokrokból felvillan egy-két-sok szempár.

De amennyiben ez macerásnak vagy neccesnek bizonyulna, inkább ne fáradjatok vele, szívesen megmaradok a mostani medvénél, hiszen szívem szerint a teljesen üres avatárt szerettem volna igazán.

-
7
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ne aggódj, van még egy B-tervem, csak azzal több a munka.

Akkor a B(ackup)-terv:
Szeretnék egy olyasmi, nagyjából kerek, de nem teljesen szabályos kör alakú lyukat, mintha papírkent szakadt volna ki az avatár helye. A lyuk lehetőleg legyen fekete. Ebbe a fekete lyukba kéne még beleszerkeszteni egy világító szempárt, aminek a színét és formáját még passzolom.
Valószínű, hogy valami egyéb újítási tervem is lesz még hozzá, ha nem tűnik eléggé "arcosnak"

Ha már megvan a lyuk maga, az is nagyon örvendetes volna, úgyhogy kezdjük azzal.
-
parandroid
félisten
Kizárt. Javaslom a yetisportsos jetit, az jópofa. Persze csak ha neked is bejön. Esetleg ha mindenképpen ragaszkodsza z inkognitóhoz, akkor talán lehetsz egy jól eltalált jetilábnyom. Persze azt tényleg ügyesre meg kell csinálni, merthogy arca egy jetilábnyomnak ugye nyilván nincsen. Szóval csinos kis kihívás belőle péhákonform avatart szerkeszteni.
p
-
7
addikt
Arcképosztásért felelősök!
Újra a kérdés, mert anno elsikkadt, de az iménti üres avatarok megint eszembe juttatták: -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Kiskokó
üzenetére
[link] ott nézd már meg az elsőt(képet még mindig, és nem hsz-t) kérlek, és hasonlítsd össze Jag hozzászólásában található semmi linkjével.

Csak mellékesen: ha egy képről beszélünk akkor maradjunk a képhez szorosan kötődő hsz-eknél a félreértések elkerülése végett...
-
Hasek
Közösségépítő
Skacok!
Amit Kiskokó linkelt képeket, azokból az elsőnél nincs semmi(legalábbis nálam, és gondolom Jag-nél sem), és ő csak a semmiből "dolgozott", ráadásul kérésre...

Jag: Szerintem tökéletes. Sehol egy hiba, sehol egy folt...hmm..mehet is kérvényezni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kiskokó
veterán
Hello
Nos ha valaki lenne oly kedves és alkotna nekm egy ide megfelelő avatart a megfelelő méretekbe stb akkor anank nagyon örülnék
ez lenne a kép [link]
köszönöm elölre is aki segit -
Jag
senior tag
Én is kérvényeznék egy új avatart.

-
SystemRoot
őstag
Uhh ma van a határidő?
Na mind1, nem ez az első amit már lekések.

-
Jag
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A zölden pepecseltem egy keveset....

-
SystemRoot
őstag
Igazából egy impossible mission-ről van szó.
ez lenne az induló alapaanyag:

És valami ilyesmit szeretnék:

Ezen a képen látszódnak hogy kb mik a koncepciók.
Kissé világító szem, vállakon szarv, mellkason lánc. És hogy az alapanyaghoz minél jobban hasonlítson, ergo ne nagyon térjen el színben, meg úgy össz-kinézetben.Amúgy eléggé pixeles egy anyag, szal az is lehet hogy képtelenség megcsinálni rendesen.
De ha tudsz vele valamit kezdeni azt megköszönném.Üdv: SystemRoot
#4025 <-ez storno, most láttam Pompinak egy friss posztját amiben ír az új rendszerről.
-
DroneZ^
őstag
Amugy milyen időközönként szokták az avatar felkéréseket adminisztrálni?
látom még ma nemnagyon tévedt oda admin/modi bácsi... 
-
Jag
senior tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Így jóje'?

-
RoyalFlush
őstag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Az Arckép request - Mielőtt a topichoz hozzászólnál, olvasd el az #1 hsz-t! topicban kell kérned.
-
DroneZ^
őstag
Naaaaa.....
hagy legyen ilyen avatarom:
| 
Tudom. még meg kell köszönnöm Jag-nek, szóval, köszi Jag

-
RoyalFlush
őstag
Tudna ezen csiszolni valaki, hogy kicsinyítést követően ne legyen olyan pixeles + felesleges képpontok ne legyenek rajta?

szerk: bár így is eléggé az ..
-
Sanyix
őstag
áá nesa bud spenceres avatarja mekkora jóság

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLC programozás
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

vagy valaki

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
;

;
; 
CactuS
koxx