- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
Levettem róla csúnyabácsit, és lementettem a szabvány méretre,
az alap problémám még mindig megvan, sem a lubuntum beépített szerkesztője, sem az általam használt pixlr, nem tud GIF-be menteni :/
Most ezek vannak,(részemről nem látok sok különbséget, valamelyiket layeredből kicsinyítettem, valamelyiket összeolvasztottból)
-
kriszpontaz
veterán
Szeretném megköszönni a munkádat amit az új avataromba fektettél!
Örök hála! -
legiaap
félisten
-
edgR
őstag
Remek! GIF-re konvertálás után olyan aliasos a széle, hogy inkább be sem linkelem...
A közepe rendben van, de a külső rész... Van más mód az élsimításra GIF-nél azon kívül, hogy a külső fekete kontúron kívül pixelenként adok neki némi kontúrt kívül is, ami hasonló a PH háttérszínéhez (ahogy Ti is megoldottátok, ahogy elnézem...) ?
IE miatt engeditek csak a GIF-et? Ki használja még azt a szart? Komolyan... -
edgR
őstag
Egy kicsit tuningoltam még a bőrszínen:
53x50:
, 23x22:
Számomra is megfelelő ez az utolsó verzió, ha a PH rostán is átmegy, akkor örülök!
A jogosultsági engedélyt itt megkaptam . Hogyan tovább? Linkeljem be a képeket ebben a topicban is?
-
edgR
őstag
53x50:
, 23x22:
Az előzőhöz képest változott:
- orr melletti kontúr kisebb, hogy az orr hangsúlyosabb legyen
- "haj" belső része is kapott kontúrt, ugyanakkorát, mint a szakáll belső oldala
- száj színe világosabb, kevésbé élénk
- bőrszín is változott, egy picit talán túl élénk volt
- szakáll színe ~gesztenyebarna lett (kevesebb benne a vörös), hogy az orr még jobban elkülönüljön a fekete kontúr miatt
- 2-2 pixellel kisebb képek, ahogy kérted -
edgR
őstag
A színeket hangsúlyosabbá tettem.
A fej-test arányt úgy tudtam javítani, ha magát az arcot vágtam ki. A levágott vállak így még levágottabbá váltak (konkrétan eltűntek). De ez a kettő kizárja egymást, mert vagy benne hagyom a vállakat, és akkor még kisebb lesz az arc, vagy növelem az arcot, de eltűnnek a vállak..
Ez egy fotóból lett kidolgozva, és tudom, hogy rajzfilmszerűnek kell tűnnie, de bohócot nem szeretnék csinálni magamból, hogy a fejem XXL-es, a vállaim pedig S-esek
Mit javasolsz?39x52 -
, 20x26 -
-
Beri78
őstag
-
athomi
veterán
Vagyis erre nem kaphatok engedélyt. Gondolom még túl friss. Jó pár éve elkezdtük fórumtárssal ugyan ezt az avatart, csak a végén nem csináltam végig. De még mindig ez a legjobb. Kénytelen vagyok választani más profilt belőle.
Segítséged köszönöm!huliganboy: Erre vonatkozó részt nem találtam, de lehet én siklottam el felette. Elnézést érte.
-
Mister_X
nagyúr
Kúl.
"A" tervnek a Fate sorozat Gilgamesh-e lenne. [link] Első sor első képe és második sor harmadik képe az, amit el tudnék képzelni (első sor második offos, nem elég "tekintélyt parancsoló"). Ránézésre elég megfelelő kategória, mármint nektek, mint munkaalap.
Arcképkereső oldalt meg nekem nem hozza be
Bár még a hátralevő hónapban néznék egy-két lehetséges arcot, mert nem feltétlen kötelezném el magam az első elgondoláshoz három évre.
-
Pitterix
őstag
Na nyerek a lottón pár száz millát, akkor megszerzem és postázom neked.
(#6394) Tamoo: Tisztában vagyok vele, hogy nektek is van munkátok. Ezért is nem sürgettem senkit.
Ez legalább egy hasznosnak minősülő hobbi.
Jól gondolom, hogy ti többnyire informatikában dolgoztok?
És hogy Te személy szerint szereted a DB-t? -
Pitterix
őstag
Neked az előző is valamilyen hasonló fej volt, ha jól emlékszem. Marha jól néz ki az a "szobor" vagy micsoda.
Gondolom nálad van otthon a polcon.(#6389) Peterson_:nagyon jó érzés lehet ilyent csinálni. A leírásodból kiderül, hogy élvezed is, amit csinálsz. Ezt amolyan hobbinak is lehetne nevezni nálad gondolom...
(#6390) Tamoo:mondja ezt a nagymester, akinek a kisujjában van a tudás.
Ha egy hónappal ezelőtt körülnézek itt, akkor már neki tudtam volna állni kipróbálni-tanulni. Akkor lett volna időm rá, jövő héttől már újra dolgozom, tehát nuku idő.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Értem és köszönöm a te véleményed is. Azt mondod a Tamoo féle megfelelne? Mert, ahogy írtam is nekem is tetszik. Csak ötleteltem. De ha azt mondod/mondjatok akkor én hallgatok rátok... Mondjuk nem semmi az Uriember. Egy ket perc alatt csinalta meg
ha az megfelel akkor akár lehet jelezni elbírálásra?
-
gery2123
őstag
-
MK VII
veterán
Bocsi, hogy beleszólok hisz nem az én képemről van szó, de azért, hogy én is tisztán lássak.. Mi alapján van eldöntve, hogy ugyan az a karakter hány felhasználónál lehet kép?
Csak azért kérdezem, mert, ha jól tudom nemrég a harmadik felhasználónak lett megadva az engedély Taz-ra.
Taz is egy karakter.. Hogyhogy az lehet többször is egy másik meg nem?
Tényleg azért kérdezem, mert ez nekem fura. Illetve nem értem.. Már rég meg akartam kérdezni.
Köszönöm a választ! -
Habugi
addikt
Nincs tudomásom olyan browserről/add-onról vagy vírusírtóról/tűzfalról ami berhelné a dropbox "galériát".
A tévedés jogát fenntartom..A regre szólító ablakot be kell csukni, ha nem tölti be azonnal a képeket érdemes pár másodpercet várni vagy refresh.., 12db kép, nem pusztítanám emiatt az itteni tárhelyem csak ha nagyon muszáj mert sehogy sem tudod működésre bírni és/vagy másnak sem jó.
(#6014) orichalcos:
Belefutottam ebbe is igen, a linkelt képek többsége is deviantartról van mert láttam hogy szerettek ottani képekkel dolgozni. Laikusként passz, nem tudom mit lehetne kihozni belőle, szerintem elég részletszegény, ha nem lenne mellette Seven to nine.., ennél ráadásul csak kisebb lesz.
-
dlaj
őstag
Köszönöm.
Én itt találtam, a legalsó az. Így lehet valamit kezdeni vele? -
megema
őstag
Az én kerésemen kéne valamit alakítani, vagy csak még kisebben is meg kéne csinálni és mehetne is? Ha ez a helyzet, akkor mekkora legyen a mini?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest