- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Keeperv85 #1468 üzenetére
Nézd, én erre például rögtön rájöttem, mert itt tettem fel a kérdéseimet. És jól is tettem, mert amit kinéztem az foglalt volt. A másik ötletem pedig kivitelezhetetlen. Pedig elolvastam a szabályzatot, de meg nem sikerült értenem elsőre. Figyelmetlen voltam. Második nekifutásra, már többször átolvastam, és úgy választottam arcképet. Sokan itt egyszer sem olvasták át.
-
válasz
Keeperv85 #1463 üzenetére
Nem kivágni fogom, félre értettél. Egyszerűen csak törlöm a hozzászólását. Amikor már 3x-4x alkalommal is azt látja, hogy nincs meg a kérése, eltűnt valahova (a cica vitte el ugye), akkor csak elkezd már kattingatni, és hátha elolvassa a szabályokat, és rájön a problémára.
Megjegyzem, hogy amikor látjuk, hogy legalább próbálkozott a szerencsétlen, mert elolvasta a szabályokat, de csak nem jött át neki, hogy a rajzfilmszerű kép milyen (általában ezekből lesznek a grafittal rajzolt fotorealisztikus, árnyékolásos rajzos forrás fájlok, amivel ugyan olyan nehéz dolgozni mint a fotóval). Ezeket soha nem bántottuk, mert legalább már a "rajzos" szó eljutott a tudatáig.
Nem tudom amúgy mi ilyen bonyolult ezen az egészen. Amikor én kértem, a legfőbb kekeckedésem az volt, hogy kisvakondot szerettem volna, de foglalt volt. Akkor sem azt mondtam, hogy márpedig nekem az kell, hanem kértem, hogy hátha átmegy. Ha nem megy át, akkor backup plannek ott volt a Dzsinn.
Megrajzolták, megkaptam, örültem.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Keeperv85 #1456 üzenetére
Itt nem Crey személyes véleményéről van szó, hanem a sok idiótáról, akik hármat nem képesek kattintani mielőtt beírnák a kérésüket. A szabályzatról van szó.
Ha a szabályzatban le van írva az az összes arcképgyáros által támogatott kijelentés, hogy fényképből nem készítenek képet, akkor miért is kellene megengedni, hogy linkeljenek fényképet is? Vagy csak én érzek ellentmondást?
Szerintem egy kicsit túlreagálod amúgy a dolgot. Nem arról van szó, hogy egyből ki lesz vágva mindenki, aki nem 100%-osan PH kompatibilis képet rak be. Az tény, hogy nem minden képből (még ha jó forrásanyag is) lesz PH avatar, de ezért vannak az arcképgyárosok, hogy kiszűrjék és elkészítsék a megfelelő képet.
Azt sem igazán értem, hogy miért kell ismét belemenni abba, hogy régebben XY ilyen, meg olyan képet kapott. Ennek mégis mi a jelentősége? Már más szabályzat van, be kellene tartani, semmi többről nem szól az egész.
Ezt valamiért mégsem képesek felfogni egyesek (nem rólad beszélek természetesen Keeper85) és még nekik áll feljebb. A legújabb gyöngyszem pont most olvasható az arvcképszerkesztőben.
-
válasz
Keeperv85 #1103 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy a GIF palettás színkezelésű. Azaz lementi az összes a képen előforduló színt egy paletta táblába, és a pixeleket csak a megfelelő indexekkel "színezi".
Kérdés az, hogy a túl nagy palettákat nem butítja-e /így tömöríti a vodás cucc? Meg kéne nézni nem csak általunk kreált gifeket is - azaz minél színesebb a kép, annál nagyobb esélyel esik áldozatul...
Mondjuk van két egyforma Tamoo munkáiban is, és ott az egyik jó, másik nem. Bár fene tudja, ott is megeshet, hogy a nagyobb méretű képen akár egyel több pixel is bekavarhat.
-
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Keeperv85 #1066 üzenetére
Mindkettőt én csináltam.
Viszont azt nem értem, hogy az ebben a hsz.-ban lévő bal oldali jó, a jobboldali pedig nem. Ugyanazon a gépen elméletileg ugyanazokkal a beállításokkal készült.Szerk. Bár a Vond által készített is rosszul jelenik meg, tehát nem csak nálam van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest