- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
olbaidhun #931 üzenetére
Hát ha T1000-rest továbbfejlesztik, azt lehetetlenség lesz kinyírni
Még a 2-ben is tiszta szerencse, hogy ott volt az az olvadt acél, különben az életben nem tették volna hidegre. De valahogy be kellett fejezni a filmet...Állítólag lesz majd 1 rész, amiben újra megjelenik majd a T1000-res.
-
lowzor
veterán
válasz
olbaidhun #926 üzenetére
Igen, hihetetlen, ahogy összehozták, főleg az akkori technikákhoz képest. Amikor kiskoromban először láttam nagyon magával ragadott. Most is évente 3-4x legalább megnézem, a kedvenc jeleneteimet belőle meg majdnem minden héten (pl az elején a kamionos üldözés, a diliházas liftes jelenet, a helikopteres üldözés). James Cameron a legnagyobb rendező. A T2-vel, a T1-el, meg a Titanic-al hihetetlen nagyot alkotott. A többi rész tényleg jóval gyengébb, főleg a gépek lázadása. Na az egy szemét a T2-höz képest. De a Salvation sem áll valami közel a szívemhez.
-
Racze
tag
válasz
olbaidhun #868 üzenetére
Hali!
Robert Patrickra találtam két képet, ami használható lehet (mondjuk egyáltalán nem olyanok, mint amiket linkeltél), de ha esetleg tetszik valamelyik, akkor én be tudom vállalni, egyébként meg eddig én is csak fotókat találtam, szóval nehéz ügy... én személy szerint a probe-ot hanyagolnám, de nem kizárt hogy van olyan kép is róla, ahol 50x50 pixelben is látszódik az "arcvonása". (mondjuk az általad linkelt legalsó rajzhoz odabiggyeszthetek egy rajzfilmes szempárt, az már sokat dobna az ügyön)
első (nem vagyok biztos benne, h átmenne a rostán)
másodikÉn most perpill ennyit tudtam tenni
. Ja, amúgy a kérés mehet nyugodtan a szerkesztőbe, de ha nagyon ellenzik, akkor inkább ne erőltesd ezt a 2 lehetőséget.
-
olbaidhun
őstag
válasz
olbaidhun #868 üzenetére
*szerk
Száj + szem úgy látom, hogy megvan a probe-on is, csak nem minden fotó szerencsés... tehát a legjobb a rajzfilm szerűség lenne, ahogy a hsz-eiteket olvashatom. További deviantart keresgélésben benne vagyok, ha az segít!
A protos probe-nak a blizzard weblapján pl kék led a "szeme". Nem tudom, hogy van-e lehetőség ezt esetleg rátenni a korábban beillesztett cartoon fotóra.
Pontosan így néz ki a blizzard által jóváhagyott szem a képeken:
[ probe drone ]
Továbbra is várom intő véleményeiteket, remélem tudtam segíteni. Sajnos rajz tapasztalataim nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest