Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Köszönjük a véleményedet. Ne gyere vissza nyáron. Felesleges lesz!
ezt szerintem nem nehéz értelmezni
erőltessétek már meg magatokat!
csak egy valamit nem értek... itthon miért megy ez minden fórumon? konkurens fórumon 5 posztot váltottam fLeSs-el a monitorokról egy vga-ról szóló topicban erre kaptunk figyelmeztetést. mikor megkérdeztem az admintól, hogy jól érzi-e magát ilyenkor, akkor meg az volt a válasz, hogy én egy csaló hazug kis szar vagyok aki átb@ssza az embereket
ezen azért páran felsírtak, gyorsan ki is szerkesztette, de elkaptam a screenshotot és naná hogy feldobtam netre, a főadmin semmit nem reagált rá. megkértem törölje a 7 éves 10k+ hozzászólásos regemet és nem volt hajlandó... következőben nem kértem csak feltettem egy kérdést, 1 perc múlva töröltek
Kérdezem én ocw-n, spcr-en stb. külföldin miért nem találkoztam ~5 év alatt egy ilyen esettel se?
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
erőltessétek már meg magatokat!
ezen azért páran felsírtak, gyorsan ki is szerkesztette, de elkaptam a screenshotot és naná hogy feldobtam netre, a főadmin semmit nem reagált rá. megkértem törölje a 7 éves 10k+ hozzászólásos regemet és nem volt hajlandó... következőben nem kértem csak feltettem egy kérdést, 1 perc múlva töröltek
Kérdezem én ocw-n, spcr-en stb. külföldin miért nem találkoztam ~5 év alatt egy ilyen esettel se?