- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez konkrétan LUKS partíción van az LVM vagy LVM-en van a LUKS? Melyik? Az Arch Wikit kéne követni. Nem kell semmilyen udev, meg systemctl. Azt kell pontosan csinálni, ami az Arch Wikiben van, tökéletesen működik, évekig LUKS-on lévő LVM-mel használtam az Archot, ezt csak akkor szüntettem meg, mikor SSD-kre tértem át, amik tudnak hardveres öntitkosítást.
Mindenképp UUID-t használj, az mkinitcpio HOOKS-ok között az encrypt és az lvm is szerepeljen.
-
vargalex
félisten
A wiki példa szerint az udev és a keyconf is kell a HOOKS-ba. Alap, de ugye az lvm2-t telepítetted és a HOOKS módosítása után generáltál is új initramfs-t?
-
Siriusb
veterán
Szia!
https://wiki.archlinux.org/index.php/Arch_User_Repository#Installing_packages
Vagy feltelepítesz egy AUR helper-t, pl. pikaur, és utána már egyszerűen, amúgy pekmenesen tudsz telepíteni és frissíteni is az AUR-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest