- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez konkrétan LUKS partíción van az LVM vagy LVM-en van a LUKS? Melyik? Az Arch Wikit kéne követni. Nem kell semmilyen udev, meg systemctl. Azt kell pontosan csinálni, ami az Arch Wikiben van, tökéletesen működik, évekig LUKS-on lévő LVM-mel használtam az Archot, ezt csak akkor szüntettem meg, mikor SSD-kre tértem át, amik tudnak hardveres öntitkosítást.
Mindenképp UUID-t használj, az mkinitcpio HOOKS-ok között az encrypt és az lvm is szerepeljen.
-
vargalex
félisten
A wiki példa szerint az udev és a keyconf is kell a HOOKS-ba. Alap, de ugye az lvm2-t telepítetted és a HOOKS módosítása után generáltál is új initramfs-t?
-
Siriusb
veterán
Szia!
https://wiki.archlinux.org/index.php/Arch_User_Repository#Installing_packages
Vagy feltelepítesz egy AUR helper-t, pl. pikaur, és utána már egyszerűen, amúgy pekmenesen tudsz telepíteni és frissíteni is az AUR-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest