- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ó, bazz, elfelejtettem előtte topikot váltani, nem ide akartam. Benéztem melyik topikba megy. Most már mindegy, itt hagyom, nem írom át az OFF-ba is. Gondoltam megindulhatna egy disztrófüggetlen eszmecsere róla, de így már mindegy.
#8069 attilav2: igen, BT-vel lehetnek bajok. Igaz az Pulseaudio-val is problémás. Semmit nem konfiguráltam, Arch Wiki ajánlására benyomattam a pacman -S pipewire pipewire-pulse pipewire-alsa parancsot, erre engedélyt kért, hogy leszedje a pulseaudio-t. Telepítés után reboot és minden ment. Nem kellett hozzá semmit konfigurálni. Igaz a DAC-om még nem próbáltam ki rajta, minden más egyelőre úgy tűnik megy, böngésző, lejátszóprogramok, játékok, egyelőre nem futottam semmi hibába. Még a pulsemixer és pamixer is épp úgy működik. A HUP-on már régóta ajánlgatják, de eddig nem mertem feltenni, mert nem volt időm, hogy ha nincs hang, akkor újabb problémát kelljen megoldani. A másik gépemen egyébként fent volt a Pipewire, Archon és Artixon is, de azokon a Pulseadio mellett, nem helyett üzemelt, ami azért elég lényeges különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest