Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Mégis milyen hátránya van annak amit én használok? Automatikusan felmountol mindent magától, és el is távolítja magától mikor leszedem, emellett értesítést is küld. Mégis mit kell még tudni egy automount programnak? Mivel "több", a te kézi csatolásod?
Amúgy meg azért nem csak udev szabállyal van megoldva, mert az ntfs-es partíciókhoz való mountolásra nem reagál az udev, csak ha külön scriptben hívom meg. Minden mást felcsatolt amit írtam. Továbbá udev szabályban nem lehet használni a send-notifyht sem, és más nitify daemont, mert azt se futtatja le. Ezért van az, hogy az összes aur-od, de udiskie is service-ként fut,cés vagy külsős, vagy beépített scripteket hívogat. Tehát nincs ember, akkor ezt mind csak udevben megcsinálja.Csak pár prémium androidos telót lehet gari nélkül rootolni? Ezt eléggé rosszul tudod. Kompletten az összes Xiaomi-t lehet. Kompletten az összes Oneplust lehet. Önmagában a Xiaominak rengeteg telefonja van, szal ennyit a párról. És itt van még kicseszett sok teló, amit úgy lehet gyárira visszaállítan, hogy a gyártó sem mondja meg, hogy rootolva volt. Kb a készülékek 70%-a biztos, de simán lehet hogy keveset mondtam. Az összes telómat rootoltam, pedig volt vagy 15 eddig, és egy sem bukott meg garin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux Mint
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB