-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2 #6199 üzenetére
Jó, végül is azt használsz, amit akarsz. Csak furcsa, mert Archról nem NyíltSüSüre szoktak váltani, hanem Voidra, Gentoora vagy LFS-re, vagy valamelyik BSD-re.
A jogokat állítani tudod scripttel is, nem kell kézzel minden frissítéskor. Sőt, beledrótozhatod az AUR-os makepgk scriptbe is.
De végül a disztró nem annyira számít, ha elérsz egy tudásszintet, onnantól mindegy lesz mit használsz, mindet be lehet állítani a saját igényeid szerint, és csak abban van különbség a disztrók között, hogy:
1) milyen módszerrel frissülnek2) milyen frissek a csomagok
3) mekkora a csomagválaszték a hivatalos és külső tárolókban. -
Shyciii
veterán
válasz
attilav2 #6199 üzenetére
Kíváncsinak és is kíváncsi vagyok, így pl a clear linux-ot megnéztem virtuális gépen (kb 20 perc elég is volt belőle), meg szembejött egy Debian alapú Openboxot használó rendszer is, ami azért érdekelt, mert én is csak szimplán Openboxot használok. Ezt is megsasoltam kb 20 perc alatt és kész. Ezekre elég egy virtuális gép. Full telepítést ilyen kíváncsiságokra nem pazarolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged