Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
de te azt írtad, hogy Cinnamont telepítettél. Akkor mégis mit gondoljak?

Nagyszerű! Ezek szerint tényleg azt gondoltad, hogy én Cinnamon alatt akarom használni a KDE plasma5- jét?
Pár disztróban használtam már KDE- t és hidd el, hogy harmadannyi opció volt a control centerben, engem nem lepett meg, mert mondtátok, hogy úgy kell felépíteni az Archot.
AUR-t ismerem, de itt nem volt elérhető, biztosan én csináltam rosszul az Evo- s telepítést, de csomó dolog egyszerűen nem volt! Biztosan nem könnyű ezt neked elkfogadni, mint azt sem, hogy a /tmp az nem ramdisk, legfeljebb qvázi ramdisk!
Újra említem, hogy attól még, hogy valaki nem archguru, csak egy home user, még nem totál idióta, csak bénázik egy számára ismeretlen rendszerrel.
Neked az oviban már androidos cumihasználat optimalizáló app volt a telódon, gondolom! 
Ami ugyebár egyébként is alap, de kérdem én, a legfrisseb rendszeren miért használna valaki egy régi Firefoxot mikor itt a legújabb. (Ismerem az ESR - t

No, ezt nem kellett volna írnod, mert épp 2-3 hete frissült az ESR 31.4- re! Ezt hol hallottad, hogy az régi? Mint tudhatnád, az ESR nem kapja az újdonságokat tartalmazó frissítéseket, csak a biztonságiakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neked az oviban már androidos cumihasználat optimalizáló app volt a telódon, gondolom!
BoB