Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
de te azt írtad, hogy Cinnamont telepítettél. Akkor mégis mit gondoljak?

Nagyszerű! Ezek szerint tényleg azt gondoltad, hogy én Cinnamon alatt akarom használni a KDE plasma5- jét?
Pár disztróban használtam már KDE- t és hidd el, hogy harmadannyi opció volt a control centerben, engem nem lepett meg, mert mondtátok, hogy úgy kell felépíteni az Archot.
AUR-t ismerem, de itt nem volt elérhető, biztosan én csináltam rosszul az Evo- s telepítést, de csomó dolog egyszerűen nem volt! Biztosan nem könnyű ezt neked elkfogadni, mint azt sem, hogy a /tmp az nem ramdisk, legfeljebb qvázi ramdisk!
Újra említem, hogy attól még, hogy valaki nem archguru, csak egy home user, még nem totál idióta, csak bénázik egy számára ismeretlen rendszerrel.
Neked az oviban már androidos cumihasználat optimalizáló app volt a telódon, gondolom! 
Ami ugyebár egyébként is alap, de kérdem én, a legfrisseb rendszeren miért használna valaki egy régi Firefoxot mikor itt a legújabb. (Ismerem az ESR - t

No, ezt nem kellett volna írnod, mert épp 2-3 hete frissült az ESR 31.4- re! Ezt hol hallottad, hogy az régi? Mint tudhatnád, az ESR nem kapja az újdonságokat tartalmazó frissítéseket, csak a biztonságiakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neked az oviban már androidos cumihasználat optimalizáló app volt a telódon, gondolom!
BoB