Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whbear
    őstag

Ezért csak a KDE-vel működik tökéletesen.
    Szerintem még tökéletlenül is csak a KDE- vel működik. Bocs, de azt hitted, hogy én akkora barom vagyok, hogy a Cinnamonra akarom feltenni? :U :C :DD Attól még, hogy Te utálod a Mint- et, még nem kell azt gondolni, hogy aki azt használ, az csak idióta lehet!

A Firefox ESR fent van az AUR-ban.
    Leszedni sok helyről le lehet, inkább arra gondoltam, hogy itt sem telepíthető úgy, mint a normal FF, hanem bin- ből kell futtatni mondjuk! Amúgy még AUR nincs fenn.

Amiket nem tudsz beállítani azt a KDE Control Centerben egy kattintással el lehet intézni.
    Nem is b*szakodnék ezekkel, ha a CC- ben be lehetne ezeket állítani. ;)

Azért kérlek vegyél vissza magadból. Megpróbáltam segíteni, de te azt írtad, hogy Cinnamont telepítettél. Akkor mégis mit gondoljak? Amúgy meg tényleg ne telepíts Arch-ot ha nem vagy képes utánanézni mi az az AUR, főleg ha nem találod meg a KDE System Settings-ben az Input Device - Configure Layout szekciót. Ugyanazt csinálod, mikor azt mondtam hogy a /tmp az ramdisk, de szerinted nem mert te nem tudsz róla és akkor az biztos nem úgy van.
    Szerk: AUR-ban fent a Firefox ESR és egy kattintással telepíthető yaourt vagy pacaur segítségével. Ami ugyebár egyébként is alap, de kérdem én, a legfrisseb rendszeren miért használna valaki egy régi Firefoxot mikor itt a legújabb. (Ismerem az ESR - t)

Új hozzászólás Aktív témák