- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- IPTV App Live stream - Androidra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Tulajdonképp igazad van, nem fapados. Kicsit el vagyok kényelmesedve és mivel Windowson nevelkedtem a kezdetek óta, a 3-mas szériától a Win7-ig a teljes NT vonalon át. A Windows 8 miatt váltottam teljesen Linuxra, igaz foglalkozom Linuxszal 97-98 óta. Ezért valami hasonló kezelési módot keresek, amit talán a Cinnamon nyújt, sőt sokkal többet is és persze a Linux rugalmasságát. Ez a nagyszerű a Linuxban, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő összeállítást. Nekem most a Manjaro + Cinnamon nyújtja azt, hogy örömmel dolgozom rajta, nem azon gondolkodom hogy na, milyen másik asztali környezetet kellene feltenni, kipróbálni. Mert az Arch alap az régebb óta etalon. Nekem ez jön be, Neked amit szívesen használsz és ez így van jól. Olyan jó a Linuxod amit használsz, amennyire értesz hozzá szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB