- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- iOS alkalmazások
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Tulajdonképp igazad van, nem fapados. Kicsit el vagyok kényelmesedve és mivel Windowson nevelkedtem a kezdetek óta, a 3-mas szériától a Win7-ig a teljes NT vonalon át. A Windows 8 miatt váltottam teljesen Linuxra, igaz foglalkozom Linuxszal 97-98 óta. Ezért valami hasonló kezelési módot keresek, amit talán a Cinnamon nyújt, sőt sokkal többet is és persze a Linux rugalmasságát. Ez a nagyszerű a Linuxban, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő összeállítást. Nekem most a Manjaro + Cinnamon nyújtja azt, hogy örömmel dolgozom rajta, nem azon gondolkodom hogy na, milyen másik asztali környezetet kellene feltenni, kipróbálni. Mert az Arch alap az régebb óta etalon. Nekem ez jön be, Neked amit szívesen használsz és ez így van jól. Olyan jó a Linuxod amit használsz, amennyire értesz hozzá szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB