- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
juhaszattee #1439 üzenetére
consolban már jó, de most a chromium csúszott szét, a füleken, a menüben a cmsorban összevissza karakter van. és a hosszú i meg még pár betü nem megy benne
azt hiszem ehhez egy kicsit több szabadidő kellesz. grrrr -
korobi
aktív tag
válasz
juhaszattee #1436 üzenetére
igen ezek megvannak. most át is ellenőriztem.
na most nagyon megborultak a karakterek a böngészőben. grrrr(#1437) bob.zxr: úgy lesz! az aurt már ismertem, csak ugye a manjaro készen adta. de már meg is oldottam. az már megy.n
-
korobi
aktív tag
haladok sz;pen lassan. de az ;kezetekkel m;g mindig gond van.
termin'lban kerdojelek jelennek meg, itt meg pontosvesszo meg hasonlok...a yaourt-ot miert nem talalja a pacman?
-
-
korobi
aktív tag
azokat szépen fel is teszi ami mondjuk az inteles linken az installation részben szerepel.
követtem a korábban általam linkelt utmutató alapján, és újraindítás után egy üres képernyő fogadott. semmire nem reagált, csak a kikapcsoló gombra, akkor szépen leált.a driverek telepítése után (xf86....) mit kellene még állítanom?
manjarot használtam korábban ott a slimmel már megbarátkoztam, a cél majd az lenne. -
korobi
aktív tag
üdv.
kérnék egy kis segítséget.
sikeresen feltelepítettem az arch-ot a notira (lenovo g500, uefi) Viszont a grafikus felületet sehogy sem tudom működésre bírni. ezek alapján számomra lehetetlen beállítani a dolgot. intel, atiez alapján telepítettem: arch telepítés
valószínuleg a vga driverezésnél nem csinálok valamit jól. nincs valami a linkeltektől részletesebb leírás? egyenlőre legalább az egyik vgat tudjam működésre bírni.
Köszönöm.
-
korobi
aktív tag
Jó reggelt!
Manjaro után megpróbáltam feltenni az archbang-et, de nem igazán sikerült. Míg a manjaro telepítő már boldogul az uefivel meg a gptvel, az archbang telepítésnél nem igazán tudtam megoldani hogy bootoljon is a rendszer. Ami leírásokat találtam, azokkal nem sikerült megoldani.
Nincs valami nagyon pofon egyszerű megoldás, amit én esetleg nem találtam meg? -
korobi
aktív tag
jól értelmezem a tlp config fájlját? kezeli a 2 videókártyát?
-
korobi
aktív tag
sziasztok.
Szükségem volna egy kis segítségre. Adott egy lenovo g500 noti. s szeretném valahogyan beüzemelni a 2 videó kártyás üzemmódot. vagy letesztelni valahogyan hogy megy e egyáltalán.
ami eddig adott:
manjaro openbox 64bit
kernel 3.14.1
xf86-video-ati 6.14.1-1 telepítve
xf86-video-intel 2.15.0-2 telepítveez alapján próbáltam volna: Hybrid graphics, de ennek a kimenetére " cat /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switch " csak annyit kapok hogy nincs ilyen fájl vagy könyvtár
egyen lőre itt tartok. gondolkodtam hogy esetleg feltegyem a zárt drivert és akkor az hátha megoldja a dolgot, de kételyeim vannak efelől...
-
korobi
aktív tag
szükségem volna egy kis segítségre.
adott egy acer aspire5720z noti. feltette rá a manjarot (openboxos), de sajnos nem hajlandó kapcsolni a cpu ventit.
volna erre valami megoldás?
keresgéltem de eddig sikertelenül... -
korobi
aktív tag
nem. nem értek én még annyira hozzá.
csak egyszerűen nem értem. míg az ismerősöm gépén gond nélkül végigment, és működött is nálam nem akar menni.
most is megállt. itt egy kép a hibárol:
[link]na majd még keresgélek mi lehet a gond. vagy majd utánaolvasok a manuális fordításnak...
-
korobi
aktív tag
válasz
MacCaine #761 üzenetére
elsőkörben egy 15gb particiót kapott. plusz egy 2gb swap.
majd én is arra gondoltam, hogy kevés lehet neki a hely, s megkapta az egész merevlemezt.
átnéreteztem a 15gb particiót 72gb ra...közben felttem az xfce verzióját próbálok azzal is egyet, bár jobban tetszett az openbox...
-
korobi
aktív tag
Hello.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
adott egy manjaro64bit-es rendszer (openbox)
szerettem volna alá real time kernelt. mivel a saját tárolóban nem volt, így az AUR-ból kezdtem el felrakni.
kiadtam a parancsot, el is kezdi csinálni. majd jó sok idő múlva megáll azzal a hibával hogy nincs elég szabad hely a lemezen...
egy komplett 80gb-os merevlemez áll rendelkezésére amiből 64gb szabad. 3gb rammal gazdálkodhat és 2 gb swappal.mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest