Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor 400 Pro - Gép a képben
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Köszönöm szépen a válaszod.
Ígen így ígaz én sem ész nélkü installálok a gépemre semmit,vannak jó ísmerőseim és tőlük kérdezem ha éppen nem is értek én valamit,de itt az Arch Linux fórumon gondoltam is hogy ezt megkérdezzem és tisztázom le magamnak,tanulást fojtatom nem szégyenlelem,mert a rendzser rolling alapokon fut.Azt fogom tenni amit éppen mondasz és AUR-os oldalán figyelni is fogom ha kellene egy programnak az installere.
További szépeket kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest