- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Van még One UI 8 a Samsung tarsolyában
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
anorche1
üzenetére
Igen, közben kiderült, hogy az okozza a problémát titkosított rendszer partíció esetén.
Másnál is előjött a hiba és készült róla hibajegy is.
Igazából visszatettem az előző grub-ot és kivettem frissítésből.grub_error_fix.sh
#!/usr/bin/env bash# install grub packagepacman -U https://archive.archlinux.org/packages/g/grub/grub-2%3A2.06.r261.g2f4430cc0-1-x86_64.pkg.tar.zst# disable grub updatessed -i '{s/#IgnorePkg.*/IgnorePkg =/s/^IgnorePkg.*/& grub/} ' /etc/pacman.conf# install grub to diskgrub-install --target=x86_64-efi --efi-directory=/boot --bootloader-id="Arch Linux"# generate grub configgrub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfgÍgy most végül gyorsan indul és visszatartja a grub frissítést:
...
:: Teljes rendszerfrissítés indítása...
figyelmeztetés: grub: csomagfrissítés kihagyása (2:2.06.r261.g2f4430cc0-1 => 2:2.06.r322.gd9b4638c5-3)
...Egyelőre most ennyire futotta. Nem tennék rá most systemd boot-ot. Persze lehet, hogy a vége az lesz majd.
Update:
Ami fura, hogy desktop gépen (AMD) is frissítettem és azon nem tűnt fel probléma csak a laptopomon (Intel). Vagy nem vettem észre vagy valóban azon nincs gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Eladó Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 12/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

BoB