Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Megint problémával szembesültem. Nem akar ez az új gép összejönni

Cups + Brother DCP-T510w
Régi gépem up to date CUPS 2.4.0-4 és az AUR-ból a brother-dcpt510w csomag telepítve.
)(nyilván más is mert az évek során volt Canon Epson és HP nyomtatóm is.) (Évekkel ezelőtt Rimuru logoutos bejegyzése alapján telepítettem)
A nyomtató hibátlanul működik.Valamint szintén hibátlanul, elsőre nyomtat egy frissen felrakott Manjaro + AUR/brother-dcpt510w után is.
Valamiért ragaszkonódnék a origin ARCH-hoz.
Telepítettem már fel az elműlt 2 napban ARCOlinuxot (jü ez nem vanilla/pure) , Calamarck-al vanilla rendszert, és tettem fel ARCHwiki alapján is zsír új telepítést.
A nyomtatót feltelepíti, meg is találja a hálózaton. Csak bármely kiküldött task nem jön ki a nyomtatóból. Próbáltam az elérhető összes protokolon (a régi socket://IP alapján megy)Hibát nem dob nyomtatásnál, csak eltünteti a nyomtatási parancsot valahol a fekete lyukban.
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB