-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, igazatok van. Csak 63 éves fejjel már egy kicsit nehéz, de mindenképp rollingot akarok. Szerettem az antergos kényelmét, abban még a saját repo sem volt annyira zavaró. Na meg cinnamon természetesen. Ez a reborn, majdnem jó lenne nekem, csak minek bele a saját repó, azért nem tetszik. Az endeavour meg azt sem tudja hogy épp melyik meghajtón jár. Sima archot meg nincs türelmem végigküzdeni. A barkácsolós ablakkezelőket sem nekem találták ki.Tehát marad a Magyarch, vagy az Arco D. Az Arco B, meg a Garuda annyira ki van tömve, hogy az már nekem sem kell. A manjaro meg a grub hülyeségeivel tapos a gyomromba.Tehát most magyarch és lehet majd arco D. Köszi a tanácsokért mindkettőtöknek. Na gyere ventoy, hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Formula-1
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB