- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Írtam egy hosszabb postot csak közben kifagytam (thanks OOM)
De! még mielőtt azt gondolnátok, hogy már megint az rtorrent-tel szívatom magam nos, nem.
A qbit-nox is azonnal meghal amint bedobok 3 Lord of the Rings fejenként 120 GB-os anyagot. Ez nekem is új.
de a lényeg az, hogy itt már nem segít semmi csak a 64 bites rendszer (unoffical Arch, Manjaro stb) vagy egy x86 architec. És akkor taadaam: passive x86 Ryzen mini PC-n folytatom tovább (pontosabban még keresem a konkrét alanyt) de érzem, hogy ez ennyi volt.Imádom PI-t és többnyire amit lehet minimalba (is) kihoztam belőle, de ilyen gondokat már nem tudok áthidalni rajta (csak 64 bites rendszerrel) mint amit fentebb is írtam. Illetve néha szükségem lenne a Java-ra ami megint nincs, Brave nincs, de semmi érdekes (herélt guglis Chromium pl) amit AUR-bol simán telepíthetek az itt nincs...
Szerintem RetroPI-t vagy PiHole-t csinálok belőle, de ez így biztosan nem mehet tovább. Egyszerűen úgy érzem, hogy desktop-on 32 biten kinőttem ezt az architecturat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bioshock 2 Special Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A qbit-nox is azonnal meghal amint bedobok 3 Lord of the Rings fejenként 120 GB-os anyagot. Ez nekem is új.
BoB