Hirdetés
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Írtam egy hosszabb postot csak közben kifagytam (thanks OOM)
De! még mielőtt azt gondolnátok, hogy már megint az rtorrent-tel szívatom magam nos, nem.
A qbit-nox is azonnal meghal amint bedobok 3 Lord of the Rings fejenként 120 GB-os anyagot. Ez nekem is új.
de a lényeg az, hogy itt már nem segít semmi csak a 64 bites rendszer (unoffical Arch, Manjaro stb) vagy egy x86 architec. És akkor taadaam: passive x86 Ryzen mini PC-n folytatom tovább (pontosabban még keresem a konkrét alanyt) de érzem, hogy ez ennyi volt.Imádom PI-t és többnyire amit lehet minimalba (is) kihoztam belőle, de ilyen gondokat már nem tudok áthidalni rajta (csak 64 bites rendszerrel) mint amit fentebb is írtam. Illetve néha szükségem lenne a Java-ra ami megint nincs, Brave nincs, de semmi érdekes (herélt guglis Chromium pl) amit AUR-bol simán telepíthetek az itt nincs...
Szerintem RetroPI-t vagy PiHole-t csinálok belőle, de ez így biztosan nem mehet tovább. Egyszerűen úgy érzem, hogy desktop-on 32 biten kinőttem ezt az architecturat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Nintendo Switch 2
- Őskoczka
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A qbit-nox is azonnal meghal amint bedobok 3 Lord of the Rings fejenként 120 GB-os anyagot. Ez nekem is új.
BoB