Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Írtam egy hosszabb postot csak közben kifagytam (thanks OOM)
De! még mielőtt azt gondolnátok, hogy már megint az rtorrent-tel szívatom magam nos, nem.
A qbit-nox is azonnal meghal amint bedobok 3 Lord of the Rings fejenként 120 GB-os anyagot. Ez nekem is új.
de a lényeg az, hogy itt már nem segít semmi csak a 64 bites rendszer (unoffical Arch, Manjaro stb) vagy egy x86 architec. És akkor taadaam: passive x86 Ryzen mini PC-n folytatom tovább (pontosabban még keresem a konkrét alanyt) de érzem, hogy ez ennyi volt.Imádom PI-t és többnyire amit lehet minimalba (is) kihoztam belőle, de ilyen gondokat már nem tudok áthidalni rajta (csak 64 bites rendszerrel) mint amit fentebb is írtam. Illetve néha szükségem lenne a Java-ra ami megint nincs, Brave nincs, de semmi érdekes (herélt guglis Chromium pl) amit AUR-bol simán telepíthetek az itt nincs...
Szerintem RetroPI-t vagy PiHole-t csinálok belőle, de ez így biztosan nem mehet tovább. Egyszerűen úgy érzem, hogy desktop-on 32 biten kinőttem ezt az architecturat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A qbit-nox is azonnal meghal amint bedobok 3 Lord of the Rings fejenként 120 GB-os anyagot. Ez nekem is új.
BoB