- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Macrodroid
- Az Apple bejelentette, június 8-án kezdődik a 2026-os WWDC
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Írtam egy hosszabb postot csak közben kifagytam (thanks OOM)
De! még mielőtt azt gondolnátok, hogy már megint az rtorrent-tel szívatom magam nos, nem.
A qbit-nox is azonnal meghal amint bedobok 3 Lord of the Rings fejenként 120 GB-os anyagot. Ez nekem is új.
de a lényeg az, hogy itt már nem segít semmi csak a 64 bites rendszer (unoffical Arch, Manjaro stb) vagy egy x86 architec. És akkor taadaam: passive x86 Ryzen mini PC-n folytatom tovább (pontosabban még keresem a konkrét alanyt) de érzem, hogy ez ennyi volt.Imádom PI-t és többnyire amit lehet minimalba (is) kihoztam belőle, de ilyen gondokat már nem tudok áthidalni rajta (csak 64 bites rendszerrel) mint amit fentebb is írtam. Illetve néha szükségem lenne a Java-ra ami megint nincs, Brave nincs, de semmi érdekes (herélt guglis Chromium pl) amit AUR-bol simán telepíthetek az itt nincs...
Szerintem RetroPI-t vagy PiHole-t csinálok belőle, de ez így biztosan nem mehet tovább. Egyszerűen úgy érzem, hogy desktop-on 32 biten kinőttem ezt az architecturat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A qbit-nox is azonnal meghal amint bedobok 3 Lord of the Rings fejenként 120 GB-os anyagot. Ez nekem is új.
BoB