- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Kéne, de nem kapja meg. És az is feltűnő volt, hogy eddig külsős megoldásból 3-at is láttam, és egyik sem csak udev-es megoldással csinálta meg. Gondolom nem véletlenül. Gyakorlatilag mindegyik csak arra használta az udev-et, hogy egy szolgáltatást restartoljon, ami meg egy scriptet indít, és scriptben kezelték le. Nekem is csak így működik rendesen. Sőt most hogy találtam végre egy fuse-t használó mtp-s programot, ami nem csak olvashatóvá teszi az mtp tartalmát, hanem írhatóvá is (simple-mtpfs, jmtpfs pl nem engedi írni, hiába adom meg opcióként akár -o rw-vel, vagy umask-al, vagy owner a saját useremmel), így azt is beleteszem majd ebbe a scriptbe szerintem, ha meg tudja különböztetni az udev azt hogy usb-vel rádugom a telefont és aközött, hogy be is kapcsolom az mtp-t rajta. Mert mindkettőnél egyelőre csak azt látom, hogy usb-s actiont ír ki, vagyis eléggé félrevezető. Ha nem tudja az sem baj, mert egy gombhoz rendeltem az mtp felmountolását és a vifm megnyitását pont abba a mappába, úgyhogy használható az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB