-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
"Mondjuk az igaz, hogy én i3-at nem vennék"
ma már én sem.
én döntök a cégben az informatikai beszerzésekről és töredelmesen bevallom, hogy a saját hülyeségem, hogy eddig Intelt vettünk. egyszerűen nem foglalkoztatott az AMD, ha kellett egy gép, akkor kinéztem, hogy melyik Intel CPU felel meg a felmerülő igénynek és azzal rendeltem a gépet.
aztán most nyáron vettünk egy Ryzen 5 4500U-s laptopot és a hajam letettem attól, amit a GPU-ja 4K-ban tud, meg nem sokkal később kellett egy fejlesztői gép és körbenéztem az AMD-s oldalon: 6 mag 12 szál 60k-ért?Inteléknél ugyanez 100 fölött van.
azóta most csak AMD-s gépeket veszek, de idő, amíg átbillen a mérleg...mindig megtartom a CPU dobozokat, az Inteles piramisban olyan 40 doboz van, az AMD-s most jól láthatóan kilencnél tart
bocsi a hosszú OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest