- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
"Mondjuk az igaz, hogy én i3-at nem vennék"
ma már én sem.
én döntök a cégben az informatikai beszerzésekről és töredelmesen bevallom, hogy a saját hülyeségem, hogy eddig Intelt vettünk. egyszerűen nem foglalkoztatott az AMD, ha kellett egy gép, akkor kinéztem, hogy melyik Intel CPU felel meg a felmerülő igénynek és azzal rendeltem a gépet.
aztán most nyáron vettünk egy Ryzen 5 4500U-s laptopot és a hajam letettem attól, amit a GPU-ja 4K-ban tud, meg nem sokkal később kellett egy fejlesztői gép és körbenéztem az AMD-s oldalon: 6 mag 12 szál 60k-ért?
Inteléknél ugyanez 100 fölött van.
azóta most csak AMD-s gépeket veszek, de idő, amíg átbillen a mérleg...mindig megtartom a CPU dobozokat, az Inteles piramisban olyan 40 doboz van, az AMD-s most jól láthatóan kilencnél tart

bocsi a hosszú OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Inteléknél ugyanez 100 fölött van.
BoB