Hirdetés
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Nokia N9 - az első mohikán
- One mobilszolgáltatások
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
A -s kihagyása nem baj, mert elvileg a default az /bin/bash a legtöbb disztrón, a legtöbb leírás csak azért említi, mert biztosra akarnak menni. A csoportok sem olyan tragédia, hogy kimaradtak, mert usermod paranccsal, amit már írtam, pótolható, akármikor később is. Az meg tényleg lehet, hogy a nox üti a utils-t. De még az is lehet, hogy a sima utils-t elég feltenni, mert abban benne vannak az X-es és noX-es (no X.org) hozzávalók.
Egyébként én tervezem átállni zsh-re. Eddig ellenálltam neki, mert bloatabbnak tartottam, meg ugye mindenhol a Bash a sztenderd, de a zsh annyival többet tud, hogy állva hagyja az egész Bash-t.
Jó még állítólag a Fish shell is, de az még nagyon kísérleti, meg több sztenderd dolgot sem támogat, pl. !! és !$ rövidítések, és hasonló sztenderd trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Házimozi haladó szinten
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB