Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A próféta szóljon belőled. Ennek ellenére nem teszem vissza. Nem durcizásból, hanem már tényleg nem először volt qB-tel problémám. Igaz nem is túl sűrűn, kb. 3 évente egyszer, de nem akarok gikszert legközelebb. Egy ideje már a minimalizmus jegyében váltani akartam qB-ről, de mindig halogattam, hogy egyelőre még jó lesz, majd máskor váltok, elfér még, és végül ez az utolsó probléma adta meg a lökést, hogy a váltást komolyan vegyem, ne halogassam.
Egyébként meg a Testing tároló nem gáz, ez az első problémám vele, pedig már majd 2 éve engedélyeztem. Eddig még nem tört el ezen kívül semmit. Vagy csak nem futottam bele, mert nem használtam azokat a csomagokat, amik eltörtek másnál. Igaz nem is sok csomag van benne, meg ha valami el is törik, az szerintem a sok függőséggel rendelkező, komplex/bloat rendszerek csomagjainál van, tipikusan Gtk-s, Qt-s alklamazások és DE-k, DE komponensek, amiket nem használok. De abban igazad van, hogy a Testing pont erre való, hogy ezeket a problémákat megfogja. Amit nem értek, hogy mi tartott eddig, mire javították, több hét telt el.
Windowsra viszont még mindig ajánlom, mert a uTorrentet fizetőssé tették, az ingyenes verziót telenyomták reklámokkal és bitcoin miner szeméttel. Így ezen a platformon a qBittorrent a legjobb, meg nem szokott vele baj lenni, mert többen használják, és nagyon alaposan tesztelt binárisokat kap ez a platform, hozzá vannak csomagolva a szükséges függőségek is, dll-ek formájában, így nincs az, hogy a függőség törik el. Windowson amúgy sincs értelme a minimalizmusnak, mert per definitionem az egész platform bloat.
Bár nekem az a legnagyobb szívfájdalmam, hogy az rTorrentet már régóta nem fejlesztik, szerintem végleg magára hagyták. Az lenne a legminimalistább, tényleg csak pár dolog hiányozna belőle, hogy az megfeleljen (torrentek sortartása, áttekinthetőbb CLI felület).
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest