- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Google Pixel topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Régen, míg nagy seedállományom volt, és nagy tételben csapattam a témát, 300+ torrent seedelése ment 24/7-ben, 50+ GB feltöltés/nap, addig szükségem volt olyan funkciókra, mint különböző sebességlimitek, napi feltöltéslimitek, finom szemcsés prioritás fájloknál, torrentek közötti sortartás és prioritás kezelése, napi, heti, havi statisztikák, stb.. Akkor sok minden kellett egy torrentkliensből, csak az uTorrent meg qBittorrent jött szóba, a többi akkor a nyomába se ért ennek a kettőnek featureset-ben. Ma már alig torrentezek, azon belül is előfizettem inkább, így nem kell seedelnem annyit, ezért elég egy alap szintű torrentkliens is, annyi, hogy a torrentek közötti sortartást kezelje, meg hogy milyen fájlokat töltsön le a torrentből, mivel néha sorozatmegapakkokat töltök, de egyszerre csak 1-2 évadot belőle. Nagyon másra nincs igényem, alap szintű lett a torrentezésem.
Ez a qBittorrent ilyen régi szokásként maradt meg nálam, még azokból az időkből, mikor full featured bloat DE-t használtam, azon belül is KDE-t, meg Qt-s progikat. Azóta persze már rég nem ez a helyzet, ahogy egyre jobban elmentem a minimalizmus felé, de a qB egy olyan progi volt, ami túlélt eddig. Béke poraira. A végén már csak a Wine, Steam, Firefox, terminál marad a gépemen, ami GUI-s program, a többi mind CLI-s lesz. Esetleg a Thunderbird van még fent, ha a neomutt nem boldogulna valami e-maillel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Arc Raiders
- Sorozatok
- Egy fekete autó követ, ha beszállsz a robotaxiba
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB