Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
ARM-on biztos, de hogy az én notebookon minden csak nem erős, az tuti. Egy 130eFt-os notebookról beszélünk. Core i3...
Egyedül az 1Gbites hálókártya jó benne, meg az általam belerakott SSD (ugye anélkül nem bírna ekkora letöltést feldolgozni). Úgyhogy bár a Transmission 1 magot használ, de egy totál átlagos x éves i3-assal is lazán hozza a Digi 1Gbitjét. Szerintem ennél több nem kell. A több magos feldolgozás max akkor lenne értelmes, ha konkrétan seed szervert üzemeltetnék mondjuk 50-100 embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyedül az 1Gbites hálókártya jó benne, meg az általam belerakott SSD (ugye anélkül nem bírna ekkora letöltést feldolgozni). Úgyhogy bár a Transmission 1 magot használ, de egy totál átlagos x éves i3-assal is lazán hozza a Digi 1Gbitjét. Szerintem ennél több nem kell. A több magos feldolgozás max akkor lenne értelmes, ha konkrétan seed szervert üzemeltetnék mondjuk 50-100 embernek.
BoB