- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Frawly
Bammeg olvasd már el, hogy miket írok neked. Ha te szerinted xar szem az, hogy a bal 140%-os a jobb meg 120%-os akkor arra nem tudok mit mondani...

Felül látható panel a Polybar. Egyedileg konfigurálva, mert bármit találtam nem tetszett. Polybar-t meg azért választottam, mert amellett hogy sok mindent lehet benne konfigurálni, csak ez volt képes a kipróbáltak között, hogy középre is tudjak rakni akármilyen elemet úgy, hogy önmaga rakja automatikusan középre (2 féle felfogás szerint is képes erre), és ne nekem kelljen space-ekkel és TAB-okkal helyezgetnem (mint pl a sokak által kedvelt tint2). Kijelzésen felül képes pár elem az egérre reagálni. A memória és procirs részre kattintva lxtask jön elő, a hangerőre kattintva lehet némítást ki-be, a hálózati részre megjeleníti a hozzá tartozó ikont (ha valamit szeretnék azon állítani), jobb klikkel meg elrejti az ikont. Ha pedig a fényerőn állok vagy a hangerőn és az egér görgőjét hasznűlom, akkor meg a fényerő és hangerő változik. Jah meg baloldalt az 1-2-re is lehet kattintani az meg a virtual "desktop", de azt nem egérrel használam, hanem billentyűzettel.
Config file pedig íg néz ki: Link
A config fileban látsz még pár dolgpot amit régebben használtam, és nem töröltem ki. Ilyen például jobb szélre egy menü megjelenítése (az elem megvan még a configban, csak már nem jelenítetem meg).
Jah a hangerős egér reakciósra ez a script fut le (Ezt nem én programoztam le): Link
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Linux Mint
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Arch Linux
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB