- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Találkozott már valaki ilyen furcsa jelenséggel? Ma bekapcsoltam a notim, és látom, hogy bár a wifi-re felcsatlakozott, mégse kap ip-t. Természetesen más eszköz (mobilok, tv-k) kapnak ip-t. Kábellel csatlakoztatom, így már kap ip-t. Mivel semmit nem állítgattam mostanában, így kizártam az ügyködésem, viszont eszembejutott, hogy 2-3 napja a frissítéskor volt benne linux kernel, linux firmware, és networkmanager is. Nosza mindhármat az előző verzióra tettem, majd reboot. Így már kapott a wifi is ip-t. Szuper. No akkor egyesével visszarakom a frissítéseket, hogy lássam melyik rontotta el. Egyenként felraktam mind a hármat, és most is kap ip-t a wifi...Lehet hogy mikor mindhármat egyszerre rakta fel, akkor elbaxott valamilyen bejegyzést?
toxin2
Nagyon baba lett, ügyes vagy! Majd megsasolom én is működés közben, bár erre szerintem szilveszter előtt lesz csak esélyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Architech NOVA Gamer PC
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB