- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Pont a Wiki-t olvasva kezdtem el használni, viszont a dhcpcd-vel sem ment alapból. Hibába csináltam ami a Wiki-n van, vagy ahogy írtad, bootkor nem volt net, csak ha restartoltam a szolgáltatást. Mintha előbb indult volna a kelleténél, és ezért nem volt.
Viszont most próbából megnéztem a Zen Installer-t, ami grafikusan felületen pár scripttel telepít pure Arch-ot. Ő használ Network manager-t alapból, még az nm-applet is kint van a tint2 tálcán. De mint mondtam, nekem anno semmit nem kellett állítani a Network Manageren, mert alapból kábelt bedugva kapott IP-t. Ez a gond, csak most ütközött ki nekem. Lehet hogy azóta volt változtatás rajta, mert én vagy 3/4 éve nem telepített Arch-ot, úgyhogy bármi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB