Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
De megszopatott most a Xorg gyerekek. Tegnap még használtam a gépet, de már napok óta nem frissítettem az Archom.
Erre ma kapcsolnám be, erre nem indul a grafikus felület, Start LXDE Login Manager... Stop LXDE Login Manager között cikázik a kernelkimenet, lelőni persze nem tudtam, hiába nyitottam új konzolt, visszavágta elém az TTY1-et. Mondom miafax, arra gondoltam, hogy elromlott az SSD vagy a GPU, mivel frissítés nem törhette el.
Bebootolok USB3-as pendrive-ről eltávolítom az LXDM-et, létrehozom az ~/.xinitrc-t, majd reboot, login, startx, erre az X hibával leáll. Akkor látom a kimenetből, hogy az a baj, hogy tegnap este létrehoztam az egér gyorsítására a /etc/X11/xorg.d.conf/ mappában egy 99-libinput-custom-config.conf fájlt, az Arch Wikiben leírtak szerint, az nem tetszett az X-nek. Hogy a rákban tud ez ennyire működésképtelenné válni egyetlen piszlicsáré .conf fájltól, ami nem is a megjelenítéssel kapcsolatos, csak egy libinputos bejegyzés, aminek legrosszabb esetben is csak annyit kéne okozzon, hogy az egér nem lesz érzékenyebb, meg kapnom kéne egy warningot a logban. Faxt már ezt a 30 éves X konstrukciót, ha valami nem tetszik neki, beszopatja az embert. Siethetnének a Wayland-támogatással, mert ez ultragáz már 2018-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- macOS PC-re
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest