- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvagyok én az angol leírásokkal többnyire, egyhetes Linuxos koromban is megoldottam a Wheezy netinstall telepítést úgy, hogy nem ismerte fel a hálókártyámat, ott sem volt magyar leírás, ez az ArchmD is működik, még nem néztem bele a wikibe, annyit már láttam a sok bugyuta DebUbi vonalon, hogy napi használatra alkalmazzak egy disztrót. Magam miatt nem aggódok, csak az volt fura, hogy van, aki kezdőknek is ajánlotta az Archot.
Itt csak azért kérdezgettem, mert Frawly kolléga rábeszélt a kipróbálásra és pont itt lebzselt, de hiba volt, beismerem és elnézést kérek, hogy nektek evidens dolgokkal kapcsolatban kérdezgettem.
Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.Azt eddig is tudtam, hogy fura népek az Archosok, de hogy télen nyaralnak, arra nem gondoltam volna.....azért jó nyaralást.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egér probléma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.